Over Jouwwebvriend

Over Jouwwebvriend

Op 26 april 2018 werd Jouwwebvriend opgericht met één doel. Om het beste web-bureau te worden van Almere Poort. Alhoewel het begin van Jouwwebvriend veel bescheidener was dan dat. Jouwwebvriend begon met het bouwen van websites voor vrienden

Over de Oprichter en Eigenaar

Mijn naam is Youri Jourdain en ik ben een Front-End Webdeveloper. Dat houdt in dat ik kunst en technologie combineer. De kunst is onder andere Photoshop/Sketch ontwerpen van websites. Technologie komt in beeld wanneer de kunst omgezet wordt tot een daadwerkelijke website.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in het gebruik WordPress. Daar ligt dan ook mijn grootste focus.

Wil je meer over mij weten? Check onderstaande podcast van The More Life Show waar ik geïnterviewd werd.

Podcast

Tot slot

Ben jij een ondernemer? En wil niet alleen een webshop, maar ook een webvriend? Iemand die je vrijblijvend advies geef en je graag begeleid hoe je het beste kan navigeren? Dan ben je bij Jouwwebvriend op de juiste website. Wie weet, worden we ook nog goede vrienden.

Vergeet niet! We leven in de toekomst. Tegenwoordig hebben we zelfrijdende auto’s en smartphones met kunstmatige intelligentie. Dus het hebben van een website is maar een begin voor je onderneming. Laten we niet alleen maar in de toekomst leven, maar laten we dat wezen. Vandaar mijn slogan.

Wees de toekomst!