Almere Poort Overnemen

Youri Jourdain profiel afbeedling

Auteur: Youri Jourdain

Gepubliceerd: 16 december 2023

Waarom Almere Poort?

Almere Poort is één van de nieuwste stadsdelen van Almere en ligt het dichtst bij Amsterdam. Dit biedt mogelijkheden voor nieuwe projecten en ondernemingen.

Ten tweede woon ik in Almere Poort en zie ik het steeds groeien en innoveren op manieren die ik niet had verwacht. Ik wil daar gebruik van maken en samen met dit prachtige stadsdeel groeien.

Prachtige natuur

Vooral in de zomer is het hier bruisend van activiteiten voor jong en oud. Er is veel groen, en voor mij is het een loopafstand naar het Almeerderstrand. Ik hou enorm van lange wandelingen; het helpt met nadenken en het biedt nieuwe perspectieven bij het oplossen van problemen.

Conclusie

Met mijn nieuwe focus voor mijn onderneming en enthousiasme voor de prachtige ontwikkelingen hier in Almere Poort, kijk ik met veel enthousiasme uit naar hoe Jouwwebvriend gaat groeien samen met Almere Poort.