Jouwwebvriend

Portfolio

Over mij

Voor mij betekent Front-end ontwikkeling het combineren van kunst met technologie. De kunst is onder andere Photoshop ontwerpen. Technologie komt in beeld wanneer de kunst klikbaar wordt en functioneel is voor de eindgebruiker. Als Front-end Rockster leg ik de brug tussen design en back-end te verkleinen door extra interactie en/of vormgeving te plaatsen in zowel de geest van designers als technici. De vaardigheden die vooral ingezet worden zijn HTML5, CSS3, SASS, Vanilla.js en GreenSock.

The Washlounge

‘Tijd’ is belangrijk, want je kunt jouw tijd maar één keer besteden. Kies dus bewust waar je je tijd aan besteedt! Ben jij zo iemand die altijd een volle to-do list heeft en het liefst tijd investeert in dingen die voor jou belangrijk zijn: je familie, je werk, je doelen en je partner? En staat ‘de was doen’ niet in je prioriteitenlijstje? Dan ben je op de goede plek gekomen!

Nugevonden

Op nugevonden.nl vind je tips en tricks over uiteenlopende onderwerpen.

Brendelson

Brendelson maakt de unieke combinatie tussen de structuur en de cultuur van uw organisatie. Wij kijken real-time naar de dynamiek van uw onderneming. Daarbij gaat het om de dagelijkse werkzaamheden, de mensen die het werk uitvoeren en de klanten die uw producten of diensten afnemen.

Ailyne Stein

De inspiratie voor mijn werk komt daarom ook uit mijn eigen ervaringen, jeugd en empowerment van mensen. Het is een sterke vertegenwoordiging van vrouwen en hun innerlijke schoonheid. Mijn werk is kleurrijk , eigentijds en uitdagend. Ik maak vaak gebruik van blauw tinten , dit komt voort uit mijn jeugd op Curaçao en mijn constante verlangen naar de zee. Ik maak gebruik van acryl verf in combinatie met houtskool en soms glitter.

Raamtechniek

Biedt u elegante en duurzame kozijnen op maat, kleur en smaak die precies bij u en uw woning past. dat voelt meteen goed.

Indoluwe

Indoluwe was born in Sierra Leone, West Africa where all his musical adventure started. He moved to Europe at the age of 20, where he continue to work as a professional Singer / Songwriter. His music is unique with a diverse style such as Pop, Afro-pop, Reggae and Hip-hop.